RIZA DİKMEN'İN SESİ GAZETESİ ÇIKTI

Rıza Dikmen İlkokulu öğretmenleri ve öğrencilerinin büyük emeği ile hazırlanan Rıza Dikmen'in Sesi gazetesi yayın hayatına başladı.

Rıza Dikmen İlkokulu Müdürlüğünün hazırlamıs olduğu "Rıza Dikmen'in Sesi Gazetesi Projesi" kapsamında hazırlanan gazetesi ocak ayında ilk sayısıyla okurlarımızla buluştu. Haziran ayına kadar altı sayı olarak planlanan gazetemizin bu sayısında "Aile" temasına değinildi.

Proje çerçevesinde:

• Okulumuz öğrencilerine kendilerini ifade edebilecekleri bir mecra kazanımı sağlamak,
  • Öğretmenlerimizin rehberliğinde, öğrencilerimizin çalışmalarını hazırlarken derslerde edindikleri kazanımları uygulayabilecekleri ortamı hazırlamak,
  • Öğrencilerde edebiyata karşı ilgi oluşturmak,
  • Bir eser ortaya koyarken bunu sergileyebilecek özgüveni öğrencilerimize kazandırmak amaçlanmaktadır.

Bu ayki gazetede, okul müdürü Musa ŞAHİN ve sınıf öğretmeni Sezer SARGIN'ın Aile temasındaki yazıları; akıl oyunları, bilimsel gelişmeler, ilginç bilgiler, öğrencilerimizin eserleri, İngilizce köşesi, kitap ve film tanıtımından oluşmaktadır.

Rıza Dikmen'in Sesi gazetesinde emeği geçen:

• Mucur ilçesi Kaymakamı Sayın Abdüllatif YILMAZ'a,
  • Mucur Belediye Başkanı Sayın Atılgan YILMAZ'a,
  • Mucur İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DULKADİROĞLU'na
  • Rıza Dikmen İlkokulu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.